"Самопоміч" пропонує замінити Насірова на депутата БПП

Середа, 28 жовтня 2015, 20:53

"Самопоміч" пропонує замінити керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова на депутата "БПП" Ніну Южаніну.

Про це повідомив депутат фракції "Самопоміч"Андрій Журжій за підсумками зустрічі представників Комітету з питань податкової та митної політики із представниками посольств Великої Сімки.

За словами Журжія, під час зустрічі був презентований проект податкової реформи – "Податкова реформа 2016", який передбачає "фіскальну лібералізацію".

"Попри те, що у мене і деяких колег, є зауваження та доповнення до цього документу – це все ж таки перший прогресивний крок для того, щоб в Україні відбулася справжня податкова реформа. І ті зміни, які чекає бізнес – можуть бути розпочаті", – зауважив політик.

У прес-службі "Самопомочі" зазначили, що "з огляду на важливу роль голови парламентського комітету з питань податкової та митної політики  Ніни Южаніної в розробці цих напрацювань", депутати політсили пропонують призначити її головою Державної фіскальної служби України.

"Ми будемо обговорювати це питання і в нашій фракції, і з колегами по коаліції. Але з одного боку, враховуючи всі ті прогалини, які є в роботі пана Насірова на сьогодні, і той поступ у розробці концепції податкової реформи, який став можливим не без зусиль пані Южаніної – ми пропонуємо Ніну Петрівну на голову ДФС", – заявив Журжій, якого цитує прес-служба.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на засіданні Кабміну в середу закликав Насирова звільнити співробітників Фіскальної служби, які підлягають люстрації.

Міністерство юстиції не виключає звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова у разі непроведення люстрації у відомстві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування