Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Піскуна отримала у подарунок 7 га землі під Києвом

Вівторок, 10 листопада 2015, 15:20

Дружина екс-генпрокурора Святослава Піскуна Світлана у липні 2014 року отримала в дарунок сім земельних ділянок по 0,99 га у селі Дмитровичі Києво-Святошинського району.

Про це йдеться у розслідуванні "Наших грошей".

Ім'я дарувателя у офіційних актах на землю не вказано.

Згідно з документами, до 2009 року ці ділянки перебували у користуванні державного підприємства "Київське лісове господарство" як землі лісогосподарського призначення. 

Клацніть для збільшення

У 2009 році Київська обласна державна адміністрація за рішенням Києво-Святошинського райсуду видала розпорядження щодо зміни цільового призначення і передачі земельних ділянок громадянам із однаковими прізвищами – Миколі, Анатолію та Аллі Гринь, а також Валентині та Анатолію Ланько.

Автори розслідування зазначають, що останні не лише мають однакове прізвище, а й прописані за однією адресою.

Далі землю передаровували, аж поки вона не потрапила у власність Світлани Піскун.

"У судовому реєстрі справи щодо виведення землі із користування держпідприємства і передачі у приватне користування відсутні. На трьох земельних ділянках і досі ліс", – йдеться у розслідуванні.

Також у Дмитровичах на дружину екс-прокурора записаний маєток площею 232 кв. м.

Як відомо, раніше депутат від БПП Сергій Лещенко повідомив, що Піскун має розкішну віллу під французькими Каннами. У відповідь Піскун заявив, що його дружина багато років займається "серйозним бізнесом".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування