Адвокат Савченко: від фаховості деяких експертів "волосся стає дибки"

Вівторок, 10 листопада 2015, 16:29

Найближчим часом захист народного депутата Надії Савченко планує викласти у відкритому доступі всі матеріали у її справі.

Про це розповів "Укрінформу" адвокат Марк Фейгін.

"Внаслідок специфічної поведінки суду захист Савченко обмежений у своїх можливостях. Не сумніваюся, що клопотання з приводу деяких наших додаткових експертиз, що підтверджують невинність Савченко, задоволені не будуть. Тому найближчими днями на сайті advokat - feygin.ru ми викладатимемо всі документи справи, у тому числі додаткові експертизи", - сказав Фейгін.

За його словами, це робиться, щоб громадськість могла отримувати максимально точні дані у справі Савченко з першоджерел.

Адвокат Фейгін також розповів, що защита отримала й зараз обробляє дані про професійну кваліфікацію деяких експертів звинувачення, від яких "волосся встає дибки": "М'яко кажучи, ці люди просто нефахові".

Також у вівторок адвокат повідомив, що 11 листопада у суді мають допитати лідера луганських бойовиків Ігоря Плотницького.

Як відомо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями "вбивство" і "замах на вбивство".

Українка усі звинувачення заперечує. Насправді після захоплення у полон бойовиками її було переправлено на територію Росії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування