Штаб: Провокації у зоні АТО тривають, у неділю - 13 обстрілів

Неділя, 15 листопада 2015, 17:58

15 листопада у зоні АТО тривали збройні провокації з боку проросійських бойовиків.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО 15 листопада. 

"Всього за день поплічники терористів обстріляли позиції сил АТО 13 разів. На Донецькому напрямку вони обстрілювали позиції сил АТО з гранатометів та стрілецької зброї. Найбільше під обстріли потрапили Піски, які загарбники обстріляли 10 разів, у тому числі один раз – з 82-міліметрових мінометів", - зазначили у штабі.

Також терористи вели вогонь по Опитному та Красногорівці. На Маріупольському напрямку терористи з гранатометів вели прицільний вогонь по позиціях сил АТО в районі Гранітного.

Як відомо, українська сторона попередила представників місії ОБСЄ, що у випадку, якщо ситуація у зоні АТО й надалі буде загострюватись, Україна готова повернути на першу лінію оборони артилерію, яка була відведена згідно з "мінськими угодами".

"Останні події, що  відбуваються у зоні АТО, свідчать, що не уся зброя, яку мали відвести бойовики, відведена", - зазначили у Генштабі. 

"Ситуація у зоні проведення АТО залишається складною.  Ми (українська сторона) попередили представників місії ОБСЄ, що у випадку, якщо ситуація й надалі буде загострюватись, ми готові повернути на першу лінію оборони ту артилерію, яка була відведена силами АТО згідно з "мінськими угодами", - зазначив речник Генштабу Владислав Селезньов. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування