Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Миколаєві кандидат від Опоблоку "передумав" і визнав свою поразку

Неділя, 15 листопада 2015, 22:56

У Миколаєві кандидат на посаду мера від Оппоблоку Ігор Дятлов привітав свого опонента - кандидата від "Самопомочі" Олександра Сенкевича - з перемогою на виборах.

Про це ввечері 15 листопада заявили у штабі Дятлова, повідомляє кореспондент Української правди з місця подій. 

За повідомленням штабу, паралельний підрахунок голосів, який проводився виборчим штабом Дятлова, показав: перемогу на виборах міського голови м Миколаєва здобув Сенкевич.
 
"Вітаю Сенкевича з цією перемогою і бажаю йому успіхів на посаді міського голови", -  заявив Дятлов.

При цьому він додав, що вибори у Миколаєві пройшли "демократично і без явних порушень".

Як відомо, раніше gредставники кандидата у мери Миколаєва від "Самопомочі" Олександра Сенкевича у виборчій комісії заявили, що члени виборчкому, що представляють інтереси кандидата від "Оппоблоку" Ігоря Дятлова, псують бюлетені з відмітками на користь Сенкевича.

На брифінгу після закриття виборчих дільниць 15 листопада нардеп від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін заявив, що, за даними екзит-полів "Оппоблока", Дятлов переміг на виборах мера Миколаєва з результатом 60%.

Сенкевич спростував заяву "Оппоблоку" про результат Дятлова у 60% та заявив, що екзит-поли в місті не проводилися взагалі, у тому числі "Опозиційним блоком", тому там не можуть мати таких даних.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування