Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокати Савченко планують у грудні надати свої докази, почнуть з сестри

Понеділок, 23 листопада 2015, 11:15

У Донецькому міськсуді Ростовської області РФ триває суд у справі народного депутата України Надії Савченко. Після закінчення надання доказів обвинувачення викладати свої аргументи почне захист Савченко.

Про це Укрінформу розповів адвокат Марк Фейгін.

"Є надія, що до кінця тижня обвинувачення закінчить з наданням доказів. Настане наша черга, і у грудні оголошення своїх аргументів розпочне захист. Згідно з нашими планами, ми витратимо на це менше часу, ніж обвинувачення", - пояснив Фейгін.

За його словами, серед матеріалів захисту будуть експертизи, матеріали, надіслані за запитом з України, адвокатські опитування очевидців. Взагалі, дуже важливі, істотні матеріали, їх обсяг близько 300-400 аркушів, були зібрані вже після того, як Слідком Росії заявив про завершення збору доказів.

Адвокат зазначив, що у тих випадках, коли обвинувачення спробувало дати відповідь на професійні експертизи, зібрані захистом, використовуючи допомогу шахраїв на зразок "спеціаліста зі стільникового зв'язку Помазана", вже підготовлені нові експертизи, які спростовують надані вигадки.

Також захист не відкидає клопотання до суду про призначення нових незалежних експертиз із залученням визнаних професіоналів у тих випадках, коли висновки наявних експертиз захисту і обвинувачення принципово різні.

У планах захисту - почати надання доказів з допиту Віри Савченко, а завершити його допитом Надії Савченко.

Як зазначає Фейгін, поведінка колегії суддів виглядає украй дивним. Так, за його словами, три судді не задали жодного уточнюючого запитання. 

Нагадаємо, російське слідство обвинувачує Савченко за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Савченко заявляэ, що після захоплення в полон бойовиками її було переправлено на територію Росії. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування