Тука повідомив про спроби замаху на нього

Субота, 28 листопада 2015, 19:50

Голова Луганської області Георгій Тука заявляє, що посилення заходів безпеки на Луганщині необхідне, бо й на нього були спроби замаху чи залякування.

Про це він написав у Facebook, коментуючи робочу зустріч із президентом Петром Порошенком.

"Обговорювали шість питань: п’ять – корупція в регіоні, шосте – безпека. По всіх питаннях щодо корупції отримав категоричну позитивну відповідь: "вперед"! Це стосується всіх, без жодного винятку, питань: і щодо енергетики, і щодо ЖКГ, і щодо... Коротше - по абсолютно всіх питаннях", - зазначив Тука.

Щодо безпеки він зазначив: "Луганчан, імовірно, дивують (дратують) ті додаткові заходи безпеки, які вони можуть спостерігати навколо ВЦА та мене особисто. Але...".

"Десь місяць тому в службовому авто раптом відмовили гальма. Зі слів водія, "я тисну, а вони не тормозять". В результаті водієві прийшлось "наздогнати" вантажівку. Дякуючи тому, що мій автомобіль був броньованим, ані водій, ані пасажир значних ушкоджень не зазнали, лише синці", - згадав Тука.

"Пару тижнів тому в одному з кабінетів ВЦА виявили сліди від пострілу. Простріляне вікно зі зброї калібром 9 мм. Триває слідство", - повідомив він.

"Два дні тому біля будівлі ВЦА знайдено предмет, схожий на вибухівку. Після дослідження фахівцями виявлено, що це – робочий макет. Тобто, працюючий механізм з управлінням керуванням. Лише ніші для вибухівки виявились всередині порожніми. Такий собі "прівєт"...", - додав голова Луганщини.

Тука перепросив за незручності. "Фахівці вважають, що заходи безпеки треба ще підвищувати", - наголосив він.

Вагався: писати чи не писати.Отже, пройшла обоча зустріч з Президентом.Обговорювали шість питань: п"ять - корупція в р...

Posted by George Tuka on Saturday, November 28, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News