Активісти влаштували нічну смолоскипну ходу до МВС та ГПУ

Понеділок, 30 листопада 2015, 06:11

Активісти "Коаліції учасників Помаранчевої революції" КУПР організували смолоскипну ходу від Майдану Незалежності до МВС та ГПУ, щоб почути результати розслідування розгону Євромайдану. 

Про це йдеться у повідомленні організації у facebook.

Активісти вимагали від Арсена Авакова офіційного звіту про результати службового розслідування відносно міліціонерів, зокрема бійців беркуту, які були на Євромайдані в ніч розгону. Особливо активістів цікавила кількість накладених дисциплінарних стягнень та кількість працівників, які залишилися на службі в ОВС.

Біля ГПУ активісти у гучномовець озвучили адресовані Генпрокурору притензії та вимоги, а під входом розстелили банер, на якому зображений Шокін, який відзеркалюється як Пшонка.

Учасники нічної смолоскипної ходи завітали до відомств Авакова та ШокінаСьогодні, у другу річницю розгону Євромайдану,...

Posted by ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевої Революції" on 29 листопад 2015 р.

Раніше начальник управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк розповів, що загалом у справі вбивств на Євромайдані до кримінальної відповідальності притягнуто 270 осіб, з них 44 - високопосадовці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування