Дрьомова "замовив" його помічник, а знищили російські спецслужби

Неділя, 13 грудня 2015, 14:48

Замовником вбивства ватажка "народної міліції "ЛНР" Павла Дрьомова міг бути його заступник Євген Борщевський на прізвисько "Борщ", який  подарував Дрьомову джип, в якому той і загинув. 

Про це повідомив луганський активіст, представник ГІ "Права справа" Дмитро Снєгірьов. 

"За інформацією безпосередньо з місця подій, аналітичним відділом ГІ "Права справа" встановлено прізвище замовника вбивства Дрьомова - Євген Борщевський,заступник отамана, людина з його найближчого оточення", - зазначив він.

За даними активістів, Борщевський на псевдо "Борщ", 1983 року народження, який проживає у Стаханові, на момент ліквідації Дрьомова перебував в Луганську, де мав низку зустрічей з керівництвом спецслужб "республіки".

"Саме Борщевським був подаровний Дрьомову джип "Ленд Ровер", в якому і було закладено вибухівку. Вибух був настільки потужний, що винесло всі двері і сидіння автомобіля, а також дах. Водія потужною вибуховою хвилею викинуло з салону, а сам Дрьомов помер на місці", - зазначив Снєгіірьов.

У свою чергу радник глави МВС Зорян Шкіряк у своєму Facebook 13 грудня повідомив: Дрьомова знищили російські спецслужби. 

"Спрацювали чітко, в своїх кращих традиціях, як і у випадку з Мозговим і "Бетменом". Тільки інша схема - керований вибух.
Відомо, що терорист Дрьомов мав давній, дуже серйозний і відкритий конфлікт зі ставлеником Кремля Плотницьким та його терористичною бандою "ЛНР", - зазначив Шкіряк.

За його словами, Дрьомов і його "казаки" відкрито звинувачували Плотницького у корупції, розкраданні російської "гуманітарної допомоги" та інших зловживаннях.

"Враховуючи те, що банда терориста Дрьомова, яка контролює окупований Первомайськ, повністю вийшла з під контролю як Плотницького, так і російських емісарів, у ФСБ прийняли рішення про його фізичну ліквідацію, щоб не заважав", - зазначив він.

Також Шкіряк додав, що наказ російським спецслужбам "знищувати усіх польових командирів та ватажків терористичних банд на Донбасі, які вийшли з-під контролю Москви і "зарвалися" давно вступив в дію".

"Наступними мішенями російського спецназу може стати "дует" донецьких терористів Гіві - Мотороли, які мають постійний перманентний конфлікт з ватажком російської терористичної банди "ДНР" Захарченком", - підсумував Шкіряк.

Як відомо, 12 грудня в "ЛНР" заявили про загибель "командира шостого окремого мотострілецького козачого полку Народної міліції" Павла Дрьомова.

Також бойовики "ЛНР" заявили, що розглядають кілька версій загибелі Дрьомова, однією з версій вважають "диверсійно-терористичну" групу, яка нібито була закинута з України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування