Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гройсман каже, що порозумівся з голодуючими з Кривого Рогу

Субота, 23 січня 2016, 19:38

Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман заявив, що "поспілкувався з мешканцями Кривого Рогу", які проводять акцію з приводу призначення перевиборів мера Кривого Рогу, та сторони "ніби знайшли порозуміння".

Про це Гройсман заявив на своїй Facebook-сторінці.

"Поспілкувався з мешканцями Кривого Рогу, які знаходяться у Верховній Раді. Ще раз розповів їм про те, що чинне законодавство прямо забороняє мені підписувати закон про вибори у їхньому місті до того, як у залі Верховної Ради буде розглянута постанова про скасування результатів голосування. А це, як і планувалось, відбудеться у вівторок. Ми все це проговорили і ніби знайшли порозуміння", - зазначив Гройсман.

Сьогодні поспілкувався з мешканцями Кривого Рогу, які знаходяться у Верховній Раді. Ще раз розповів їм про те, що чинне ...

Опубликовано Volodymyr Groysman 23 января 2016 г.

Як відомо, 23 грудня Верховна Рада достроково припинила повноваження криворізького міського голови Юрія Вілкула іпризначила позачергові вибори Криворізького міського голови на 27 березня 2016 року.

20 січня 8 мешканців Кривого Рогу оголосили голодування з вимогою до спікера ВР підписати закон про вибори міського голови.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування