Аваков: Ні я, ні моя дружина, ні мій син не маємо стосунку до рюкзаків

Субота, 13 лютого 2016, 11:07
Аваков: Ні я, ні моя дружина, ні мій син не маємо стосунку до рюкзаків
EPA

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наполягає, що його родина не причетна до закупівель рюкзаків для МВС, а самі закупівлі проходили законно, за тендером.

Про це він написав у Facebook, коментуючи скандал навколо відео, нібито знятого прихованою камерою в грудні 2014 року в кабінеті тодішнього заступника голови МВС Сергія Чебаторя за участю нібито сина Авакова Олександра.

"Тендерна процедура закупівель була бездоганною, ціна поставки за заданою ДНДІ специфікацією – мінімальною з 5 пропозицій. Поставка була реальною, у строк, без найменшого порушення. Рюкзаки було поставлено, вони експлуатуються в спецпідрозділах. Незначна кількість залишилася на складах (охочі можуть оцінити модель через звернення до прес-служби), - написав міністр.

"Ні я, ні моя дружина, як раніше заявляли капліноподібні, ні мій син – як заявляють зараз – не мають і не мали відношення до постачальників, які в результаті конкурсу поставили продукцію", - запевнив Аваков.

Він також прокоментував інформацію журналіста-розслідувача Дмитра Гнапа про те, що тендер виграла компанія, пов’язана з другом Олександра Авакова.

"Дмитре Гнапе, Ви привели "убивчий" доказ у своєму пошуковому огляді – знайшовши зв'язок постачальника з Харковом, а Харкова з Аваковим через френдів у фб. Так – я харків'янин, і цим пишаюся. І так – я, як і мій син, маю акаунт у фейсбуці. У Сашка 4600 френдів і стільки ж підписників, у мене під 5000 френдів і 363 000 підписників", - зазначив Арсен Аваков

"І Ви серйозно вважаєте це аргументом для компрометації, знаходячи зв'язок між френдами фб, харків'янами (близько 1,5 млн осіб) і тими, хто підтримав "Народний фронт" на виборах (22% голосуючих у країні)?", - обурився він.

Аваков також назвав мерзенними методи політичної боротьби: "Стеження й прослуховування телефонів моєї дружини й мого сина, викид фабрикованих інфо-приводів, знімків і відео. Спеціальна група, яка готує ДТП за участю "мажора"-сина голови МВС. І несподіваний напад на сина в одному з харківських кафе.. і 5000$, оголошені за фото-відео його п'яного. Де ж межа цій гидоті?!".

"Постійні "отвєткі" від фірташів і григоришиних за розслідування, і "привіти" від регіоналів, і "доброзичливість" звільнених високопоставлених міліціонерів, і "доброта" партнерів іх політичного цеху – охочих "опустити" конкурента. Мені зрозумілі мотиви – і неймовірно противні", - заявив Арсен Аваков.

"Я не знаю, як захистити від цього своїх рідних. Немає такого захисту. Ось і луплять... Хочеться шматувати у відповідь, але я уникну негативних енергій. Уникатиму доти, доки залишатиметься можливість конструктиву", - додав міністр.

БЕЙ ПО РОДНЫМ!.. или рюкзаки " набитые деньгами"..Всем, так плодотворно топчущимся по теме закупки рюкзаков для подраз...

Posted by Arsen Avakov on Saturday, February 13, 2016

У СБУ, яка разом із військовою прокуратурою організовувала приховану зйомку, поки не вдалося отримати підтвердження чи спростування справжності відео, на якому зафіксовано нібито Сашка Авакова й Чеботаря.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...