Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ГПУ назвали відставку Каська піаром

Понеділок, 15 лютого 2016, 10:41

У Генеральній прокуратурі називають заяву заступника генпрокурора Віталія Каська про відставку піар-ходом.

Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив прокурор ГПУ Владислав Куценко, передає ЛІГА.net.

"Ми вважаємо, що це справжня піар-акція. Оцінку його роботи, якщо він подасть рапорт... дасть суспільство, ми проаналізуємо, що вдалося пану Каську, а що не вдалося на посаді заступника генерального прокурора України", - сказав він.

При цьому Куценко заявив, що Касько зробив низку гучних заяв "піар-характеру".

"Перше - нібито справа діамантових прокурорів, яку він згадує... Я хочу сказати, що фактично перші два місяці цієї справи пан Касько активно піарився на цьому питанні, набираючи міжнародний вплив. Генеральним прокурором було закріплено за ним слідство у цій справі, саме за його підрозділом, і ніхто інший не втручався у цю роботу", - заявив прокурор ГПУ.

Куценко заявив, що справою діамантових прокурорів фактично займалися два заступника генпрокурора - Давид Сакварелідзе і Віталій Касько.

"І коли питання підійшов до відправлення [матеріалів] до суду, з боку Віталія, на жаль, почалися заяви, що він не знав справи, не брав участі в реалізації і так далі. А сьогоднішню його заяву, що справа діамантових прокурорів розвалюється - це ніщо інше, як камінь в город Давида Сакварелідзе, який займався процесуальним керівництвом у цій справі", - вважає Куценко.

Він також повідомив, що генпрокурор планував закріпити за Каськом представництво інтересів України під час продовження санкцій проти представників режиму Януковича.

"Згідно з наказом генерального прокурора від 5 лютого 2016 року, відділ організації діяльності у сфері запобігання і протидії корупції безпосередньо був закріплений за паном Віталієм Каськом", - повідомив представник Генпрокуратури.

За словами Куценка, рапорт про відставку Касько поки не надав.

Раніше Віталій Касько заявив, що прийняв рішення про відставку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування