Луценко не підтвердив рішення фракції про термін відставки Яценюка

Четвер, 18 лютого 2016, 00:09

Керівник парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко не підтверджує слова народного депутата від своєї фракції Мустафи Найєма про те, що є рішення фракції про відставку прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка протягом трьох місяців.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Луценко відмовився коментувати відповідну заяву Найєма. Разом з тим він висловив своє бачення ситуації.

"Я був на цій зустрічі з президентом, чув все, що він сказав. Він сказав дуже прості речі: якщо парламент не зміг зняти прем'єр-міністра, то прем'єр-міністр має можливість або запропонувати парламенту новий склад уряду з новою конкретизованою по місяцю програмою дій , або прийняти рішення про неможливість бути прем'єр-міністром. Скільки часу це триватиме, президент не уточнював".

Раніше Найєм за результатами засідання фракції "БПП" за участю глави держави заявив, що "є стратегічне рішення, що Яценюк повинен піти - це повинно відбутися протягом трьох місяців". Найєм уточнив, що глава держави не пояснив, чому Яценюк повинен піти протягом трьох місяців.

"Я так розумію, що протягом цих трьох місяців ми повинні дати оцінку діям уряду Яценюка", - сказав Найем.

Як відомо, 16 лютого Верховна Рада проголосувала за визнання незадовільною роботи уряду у 2015 році. Однак голосів за відставку Кабміну у парламенті забракло.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування