Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В окупованій Горлівці скаржаться, що всі підприємства вирізають на метал

Неділя, 21 лютого 2016, 01:09

У незаконного угруповання "ДНР" відсутня економічна політика, а місцеві підприємства після закінчення бойових дій не зможуть заробити.

Про це так званий "мер" Горлівки Станіслав Кім  заявив в інтерв'ю сепаратистському виданню "Новоросія", передають Новости Донбасса.

"Люди позбавлені засобів до існування. Доїдаємо, доживаємо, доношуємо ... Так, заводи стоять. Підприємці, човникарі, бариги, нехай вони не ображаються, ну це не те. Нам потрібна якась економічна безпека своя, невелика. А так ми зараз живемо за рахунок гуманітарки. Заводи я запустити не можу, потрібні сертифікація, стандартизація, вихід на зовнішній ринок, замовлення", - розповів Кім.

За словами Кіма, головною проблемою економіки "ДНР" є вирізка підприємств на метал і подальше вивезення металобрухту.

"Починається розграбування матеріальної бази. Тобто заводи пиляють на метал: верстати, обладнання, балки. Металобрухт приймають приватники, зараз ми з ними боремося, скільки зможемо. Ми не знаємо, що вони приймають і скільки. Вони податки не платять. І мало того, цей метал йде в Єнакієво, ну той, який на Україну. Виходить, нас з трьох позицій мають", - поскаржився він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...