Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РНБО: Стенограму щодо Криму оформлено відповідно до усіх вимог

Неділя, 28 лютого 2016, 11:17
РНБО: Стенограму щодо Криму оформлено відповідно до усіх вимог

Стенограму засідання РНБО України від 28 лютого 2014 року, яку було оприлюднено на засіданні парламентського комітету з питань нацбезпеки й оборони 22 лютого 2016 року, оформлено відповідно до всіх чинних вимог.

Про це у неділю заявили у Раді нацбезпеки та оборони України. 

"У стенограмі відсутні виступи М.Голомші та В.Замани, тому що вони не виступали на цьому засіданні під час офіційного обговорення питань, і, відповідно, не вносили жодних пропозицій для прийняття рішень", - заявили в РНБО.

"Їх вигадані спогади є політичним піаром та не відповідають історичній правді. Ці вигадки можуть бути спростовані всіма учасниками тих подій", - додали у Радбезі.

Як відомо, раніше у статті DT.UA повідомлялося, що стенограму засідання РНБО від 28 лютого 2014 року щодо ситуації у Криму, яку оприлюднили на засіданні парламентського комітету з питань нацбезпеки й оборони  22 лютого 2016 року, було подано зі "скороченнями". 

У свою чергу в РНБО заявили, що повідомлення про "правки" у стенограмі є "спекуляціями", які пов'язані "винятково з бажанням їх ініціаторів отримати політичні дивіденди".  

Однак у ЗМІ зазначили, що РНБО "маніпулює інформацією щодо стенограми", та не спростовує інформацію щодо присутності на засіданні і виступів екс-першого заступника Генпрокурора України Миколи Голомші та начальника Генштабу ЗСУ Володимира Замани, в яких вони пропонували введення надзвичайного та воєнного стану в зв'язку з початком окупації Криму.

"Ніяких пояснень того, з якої причини зміст цих виступів не включено до оприлюдненої "стенограмі" засідання РНБО, не надано, хоча ця обставина стала підставою для сумніву щодо повноти опублікованого документа", - зазначили у виданні. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...