Гончаренко: На фракції БПП обговорили трьох кандидатів на крісло прем'єра

Понеділок, 14 березня 2016, 17:44

На засіданні фракції БПП "Солідарність" у понеділок депутати говорили про кандидатів на посаду прем'єра – Наталію Яресько, Володимира Гройсмана та Андрія Садового.

Про це журналістам заявив народний депутаті Олексій Гончаренко.

"Ми не голосували, бо не розуміємо позиції Яценюка щодо добровільної відставки, ми не розуміємо позиції "Народного фронту" щодо збереження коаліції", - зазначив він.

За словами депутата, фракція бачить два виходи з урядової кризи.

"Перший - це технократичний уряд і ми бачимо на чолі такого уряду Наталію Яресько, яка має досвід з міжнародними фінансовими інституціями. Другий - це політичний уряд, і тоді його може очолити представник тої чи іншої фракції. Чи може якусь кандидатуру запропонує "Народний фронт", але не Яценюка", - зауважив нардеп.

"Сьогодні єдиної кандидатури немає", - додав Гончаренко.

Як відомо, 14 березня прес-секретар президента Святослав Цеголко повідомив, що під час зустрічі з лідером партії "Самопоміч" Андрієм Садовим президент Петро Порошенко може запропонувати йому стати прем'єром або підтримати на цей пост Наталію Яресько.

Пізніше лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк заявив, що Садовий не прийняв пропозицію президента очолити Кабінет міністрів.

Роман Кравець, Саша Ночь, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування