У "Народному фронті" все ще хочуть зберегти Яценюка прем'єром

Понеділок, 28 березня 2016, 12:42

Фракція "Народного фронту" виступає за відновлення коаліції "Європейська Україна" та за підтримку діяльності Кабміну Арсенія Яценюка, але готова розглянути і кандидатуру БПП кандидатуру прем'єра і склад його уряду.

Про це сказав керівник фракції "Народного фронту" Максим Бурбак на засіданні погоджувальної ради Верховної Ради в понеділок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Наша політична сила виступає за відновлення коаліції "Європейська Україна" та за продовження реформ уряду на чолі з Арсенієм Яценюком. Але якщо наших партнерів з фракції БПП це не влаштовує, пропонуйте свою альтернативу. Ми налаштовані на формування нової коаліції", – сказав він.

Бурбак додав, що в "Народному фронті" очікують персональний склад нового Кабміну і стабільну коаліцію в парламенті під це уряду.

"Для вирішення нинішньої штучної коаліції є значно простіший шлях – заповнити вільні місця в уряді Арсенія Яценюка, стабілізувати коаліцію і підтримати програму діяльності нинішнього уряду", – заявив він.

Як відомо, раніше лідер фракції БПП Юрій Луценко заявив, що його фракція не погоджується на часткове оновлення Кабміну і вимагає його повного переформатування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...