Порошенко нагадав Путіну про Савченко

Понеділок, 18 квітня 2016, 22:20

Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним, під час якого обговорив питання звільнення з російської в’язниці української льотчиці Наді Савченко.

Як повідомляє прес-служба глави держави, Порошенко наголосив, що Україна закликає Росію негайно звільнити Надію Савченко.

"Під час розмови було також обговорено питання російських військовослужбовців Євгена Єрофеєва та Олександра Александрова", - зазначили у прес-службі.

Згідно з інформацією, між президентами була досягнута домовленість про невідкладний допуск до Надії Савченко Генконсула України в Ростові.

"У зв’язку з погіршенням здоров’я Надії Савченко, президент України також закликав допустити до неї українських або німецьких лікарів", - повідомили у Порошенка.

Як відомо, колегія суддів Голосіївського райсуду Києва назвала винними російських військовослужбовців Євгена Єрофеєва і Олександра Александрова у веденні агресивної війни за попередньою змовою, сприянні терористичній організації, здійсненні теракту.

Єрофеєва засудили на термін 14 років з конфіскацією усього майна.

Александрову також присудили 14 років з конфіскацією.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...