В Аласанії є питання щодо землі до декого з опонентів

Четвер, 28 квітня 2016, 13:22

У гендиректора Національної телекомпанії України Зураба Аласании є питання щодо майна НТКУ, зокрема, до Віктора Набруска.

Про це він сказав в інтерв'ю "Фокусу", коментуючи звернення Національної спілки журналістів до Кабінету міністрів про звільнення Аласанії.

"Таких листів був уже десяток за півтора року, просто на них ніхто не звертав увагу. Це – черговий. І що? Власне, це рішення не НСЖУ, а кількох людей: членів правління Тетяни Котюжинської й Віктора Набруска з Томенком (екс-нардеп Микола Томенко – ред.) за спиною", - зазначив голова НТКУ.

За словами Аласанії, усі гілки влади за останні 1,5 року перестали втручатися у справи НТКУ через низькі рейтинги, мовляв, Європа хоче "Суспiльне" – будь ласка.

"Вони нам не допомагають, але й не заважають. Звісно, через це й убогість. Був би я вась-вась, виконував би прохання Яценюка, Порошенка, Гройсмана, у нас були б гроші на все, повірте: на ток-шоу, на програми. Але я категорично не хочу такого обміну й не піду на нього", - заявив голова компанії.

"А тут прокидається НСЖУ, який із 1959 року займається фігнею і довів державне телебачення й радіо до того, до чого його довів. І вони говорять мені про рейтинги?", - обурився він.

На запитання, навіщо Микола Томенко заважає створенню "Суспільного", Аласанія сказав, що теж не може зрозуміти його.

"Томенко від самого початку робив це абсолютно свідомо. У нього є близька людина, вони куми, разом видають один ресурс, входять у одну редакцію. Його звуть Віктор Набруско, це один із функціонерів Спілки журналістів, колись він очолював Національне радіо", - зазначив глава Нацкомпанії.

"НТКУ тепер усе ближче підбирається до документів. У мене можуть виникнути питання, уже виникають. Що відбувається із землею на Леоніда Первомайського, там, де дім звукозапису? Звідки в пана Набруска з'явився двоповерховий особняк на Ярвалу саме в той час, коли на Леоніда Первомайського було відрізано шматок землі? Нічого, прийде час — і до цього доберемося", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News