Штаб: Сили АТО обстрілюють вздовж усієї лінії розмежування

Субота, 30 квітня 2016, 20:28

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО практично вздовж усієї лінії розмежування сторін: протягом суботи зафіксовано 10 обстрілів українських опорних пунктів.

Про це ввечері 30 квітня повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Зокрема з передмістя тимчасово окупованого Донецька по силах АТО в районі Мар’їнки та Авдіївки бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Також позиції сил АТО в районі Мар’їнки противник обстріляв з міномету калібру 82 мм.

На горлівсько-світлодарській дузі бойовики били по опорних пунктах сил АТО біля Луганського.

"Складною ситуацією залишається на Маріупольському напрямку: НЗФ зі 120-мм мінометів обстріляли сили АТО у Широкиному. По позиціях неподалік Водяного бойовики вели інтенсивний вогонь з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП та гранатометів", - йдеться у повідомленні. 

Зранку 30 квітня на Луганщині проросійські банди обстріляли українські позиції поблизу Трьохізбенки з автоматичного станкового гранатомету та великокаліберних кулеметів.

Як відомо, 29 квітня тристороння контактна група у Мінську погодила дотримання повного режиму припинення вогню на Донбасі з настанням Великодня і травневих свят. Гуманітарна підгрупа також погодила відкриття пропускного пункту в Станиці Луганській, починаючи з 30 квітня.

Попри домовленості,  ситуація у зоні проведення АТО ускладнилась, проросійські бойовики 40 разів обстрілювали позиції сил АТО, а в районі Лозуватського безпілотник терористів скидав вибухові пристрої.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування