БПП визначиться з новим головою фракції в понеділок - Гончаренко

П'ятниця, 13 травня 2016, 10:40

Засідання парламентської фракції "Блок Петра Порошенка", на якому народні депутати оберуть керівника фракції, відбудеться в понеділок, 16 травня.

Про це заявив журналістам в кулуарах Верховної Ради в п'ятницю заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Засідання фракції відбудеться понеділок", - сказав Гончаренко, відповідаючи на питання, коли фракція обере свого керівника.

За його словами, у фракції багато гідних людей, які могли б її очолити.

"Я особисто бачу на чолі фракції або Ігоря Гриніва або Анатолія Матвієнка", - сказав Гончаренко.

Як повідомлялося, 12 травня Верховна Рада 264 голосами підтримала подання президента Петра Порошенка про призначення лідера фракції БПП Юрія Луценка генеральним прокурором.

Глава держави прямо на засіданні ВР підписав указ про призначення Луценка генеральним прокурором, після чого парламент достроково припинив депутатські повноваження Луценка.

Як повідомляли джерела "Української правди", фракцію БПП у Верховній Раді може очолити її нинішній заступник голови Ігор Гринів.

Співрозмовники УП у фракції відзначали, що Гринів повинен стати "формальним лідером".

А неформальним главою фракції буде Ігор Кононенко, якого в четвер відновили на посаді першого заступника голови фракції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News