Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грановський заявляє, що за ним "професійно стежать"

Понеділок, 16 травня 2016, 18:02

Нардеп від БПП Олександр Грановський заявляє, що за ним ведуть професійне стеження.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

"Очевидно з імовірністю 100%, що за мною деякий час ведуть стеження люди, що в деяких випадках, видають себе за журналістів, в інших - відмовляються представлятися і демонстративно ховаються після марних спроб порозумітися", - пише він.

"Кілька днів тому я став учасником професійної розробки групи осіб, які, як попередньо показала експертиза фотографії, проводили зйомку за допомогою дуже рідкісного апарату з довгофокусним об'єктивом з дистанції близько 70-80 метрів", - заявив Грановський.

Він розповів, як під час однієї із зустрічі, невідомий чоловік знімав його на камеру.

"Виявилося, що цей чоловік журналіст і працює, з його слів, в програмі "Схеми". Свої слова можу довести відеозйомкою, яку обов'язково продемонструю, якщо для когось буде важливо. Цілком переконаний, що займатися такими "заказняками" за інструкцією кого б то не було протизаконно", - заявив Грановський.

Також він розповів, що "кількість таких журналістів, які… стежили, неймовірна - не менше 5, які розбилися на 2 або 3 автомобільних екіпажи".

На завершення Грановський навів 2 статті з Конституції 32 і 301, які говорять про права людини і заборонах збирати і користуватися приватною інформацією.

Нижче у коментарях він заявив, що не буде подавати поки що заяву правоохоронцям, розраховуючи, що "ці люди припиняють займатися тим, що заборонено законом".

Водночас редакція програми "Схеми" підтвердила, що знімала Грановського у публічному місці, а саме у ресторані "Інк" у торговому центрі "Леонардо".

Зйомка проводилась у рамках програми розслідування про Олександра Грановського, якого називають тіньовим куратором правоохоронних органів від "Блоку Петра Порошенка". 

Згідно з інформацією, народний депутат поспілкувався із журналістами Радіо Свобода, які йому представились і повідомили, що знімають про нього сюжет і готові записати з ним інтерв’ю.

Таким чином, депутат Грановський, який згодом заявив про незаконне стеження, насправді знав, що його знімали журналісти в публічному місці.

Як відомо, днями Грановського помітили за кавою зі скандальним прокурором Сергієм Лисенком, що є доказом їхніх зв’язків.

На фото чітко видно як Грановського, так і Лисенка, який відомий ганебною перепискою із іншими двома прокурорами щодо розправи над іншою особою.

За інофрмацією журналіста Дмитра Гнапа, днями Лисенко домігся поновлення на посаді прокурора. Журналіст зазначає, що Грановський - давній друг нардепа Ігоря Кононенка, й разом з ним, один з неформальних кураторів фракції БПП, зокрема відділом прокуратури. Лисенко ж є ватажком прокурорського угрупування "Лисі птахи".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування