Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Схеми" показали, з ким зустрічався Грановський

П'ятниця, 20 травня 2016, 03:15

Опубліковано відео зустрічей депутата фракції БПП Олександра Грановського з чинними і колишніми чиновниками у ресторані "Ink".

Так, Грановський мав зустріч з екс-міністром енергетики і вугільної промисловості Володимиром Демчишиним, однак в інтерв’ю журналістам "Схем" депутат ніяк не прокоментував цю зустріч, повідомивши лише що з екс-міністром його пов’язують суто приятельські стосунки.

 
Грановський і Демчишин

Також у цей день Грановський бачився з директором Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Олександром Рувиним. Депутат пояснив, що метою зустрічі було знайомство з його сином.

 
Олександр Рувін (праворуч) перед зустріччю з Грановським

Пізніше у цьому ж ресторані Грановський спілкувався з главою окружного суду Києва Павлом Вовком.

 
Павло Вовк і Олександр Грановський
 
Вовк, Грановський і Рувін

Після того Грановський пересів за інший столик, де його чекав Сергій Тищенко, власник компанії Укройлпродукт, яка купила заарештовані нафтопродукти олігарха Сергія Курченко.

Депутат пояснив, що ця зустріч була випадковою і з Тищенко він не підтримує відносини. Тищенко також відмовився коментувати мету зустрічі.

Свою зустріч із одіозним прокурором Сергієм Лисенком Грановський прокоментував так: "На мою думку, він досить досвідчений, талановитий і в широкому сенсі слова сильний прокурор, до послуг якого я іноді вдаюся", - сказав депутат, додавши, що нині Лисенко не є посадовою особою.

Грановський і Лисенко
Грановський і Лисенко

Раніше повідомлялося, що Грановський - давній друг нардепа Ігоря Кононенка, й разом з ним, один з неформальних кураторів фракції БПП, а Лисенко ватажок прокурорського угрупування "Лисі птахи", який відомий ганебною перепискою із іншими двома прокурорами щодо розправи над іншою особою.

Раніше Грановський планував звернутися до суду з проханням заборонити редакції програми розслідувань "Схеми" публікувати дані про його зустрічі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування