Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Савченко дасть прес-конференцію в п'ятницю

Середа, 25 травня 2016, 19:56

Народний депутат Надія Савченко має намір дати прес-конференцію в п'ятницю, 27 травня, на якій відповість на всі запитання журналістів.

Про це вона сказала журналістам біля під'їзду свого будинку в середу ввечері.

"Буде прес-конференція, ви встигнете поставити всі свої запитання... Ви подумайте над тими запитаннями, відповіді на які ви дійсно хочете почути, і в п'ятницю о 12 годині поставите їх на великій прес-конференції...", - повідомила Савченко.

"Прес-конференція буде, напевно, в Українському домі, в п'ятницю о 12 годині, але я думаю, що скажуть ширше про це. Всі, хто захочуть, зможуть прийти під Український дім, поспілкуватися зі мною, коли я вийду", - додала вона.

"Вибачте, в гості не запрошую", - сказала парламентарій.

Савченко зустрічали біля під'їзду з квітами, вона разом з сестрою Вірою взяли букети. Зібралися її сусіди, знайомі, соратники і представники ЗМІ - всього кілька десятків людей.

Її адвокат Марк Фейгін підтвердив, що прес-конференція відбудеться в п'ятницю о 12:00 з його участю, пославшись на слова Савченко.

"Подзвонила Надя. Наша прес-конференція в Києві о 12.00 в п'ятницю, 27 травня", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування