Лещенко: Аваков має право вето на рішення уряду, і розставив "смотрящих"

Четвер, 23 червня 2016, 22:13

Депутат БПП Сергій Лещенко заявив, що  міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має право вето на рішення уряду.

Про це політик сказав в ефірі 112 каналу.

"Аваков фактично має право вето на рішення уряду. Він є людиною, яка в ієрархії "Народного фронту" є найвищим представником в уряді, і всі рішення уряду погоджуються з ним. Якщо Аваков проти, рішення просто не проходять", - заявив Лещенко.

"Ця людина відповідає не лише за Міністерство внутрішніх справ, вона відповідає, наприклад, за Міністерство інфраструктури, за потоки в Мінтрансі, за порти. Яке відношення має Аваков до портової індустрії України? Чому його "смотрящиє" заробляють на цьому? Він має боротися зі злочинністю, а не "смотрящими" за портами займатися. (…) Але це сфера його відповідальності", - додав він.

Лещенко також нагадав, що Аваков причетний до справи щодо закупівлі  тактичних рюкзаків, однак жодного фігуранта, за його словами, допитано досі не було.

Як відомо, у лютому з’явилося відео з прихованої камери, на якому син міністра внутрішніх справ Олександр Аваков, імовірно, домовлявся з екс-заступником голови МВС Сергієм Чеботарем про поставку рюкзаків для підрозділів міністерства.

Раніше повідомлялося, що фірма-постачальник тактичних рюкзаків для МВС пов'язана з харків'янином Володимиром Литвином, який є другом сина міністра МВС Арсена Авакова.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News