Власенко: Гройсман у 2008 році огорожі фарбував, про тарифи не пам'ятає

П'ятниця, 15 липня 2016, 17:14

Фракція "Батьківщина" вважає непрофесійною заяву прем’єра Володимира Гройсмана про меморандум з МВФ 2008 року і закликає уряд "не маніпулювати інформацією про життя країни".

Про це заявив народний депутат від фракції Сергій Власенко у п'ятницю, інформує прес-служба політсили.

"Сьогодні відбулась чергова маніпуляція Гройсмана, який цитував меморандум з МВФ 2008 року. Думаю, що всі ми, свідомі громадяни України, жили в 2008 році і пам’ятаємо, які тоді були доходи населення, як люди могли сплачувати тарифи, могли отримувати нормальні кредити у банках, могли собі дозволити їздити у відпустку не один раз на рік. І добре бачимо, як ми живемо зараз", – зазначив Власенко.

"Я розумію, що ця особа, так званий прем’єр-міністр, у 2008 році або декілька років перед тим ще фарбував огорожі на вінницькому цвинтарі, і тому не пам’ятає, що тоді відбувалося з тарифами", – зауважив Власенко.

Власенко запевняє, що в 2008-2009 років тарифи на житлово-комунальні послуги для громадян не підвищувались, при цьому українці мали достатні доходи.

Раніше в п'ятницю під час години запитань до уряду прем'єр Володимир Гройсман звинуватив голову "Батьківщини" Юлію Тимошенко у популізмі і в тому, що саме вона брала на себе зобов'язання перед МВФ підняти ціни на український газ.

Він навів текст меморандуму, підписаного Тимошенко як прем'єром 31 жовтня 2008 року.

Як відомо, Тимошенко критикує уряд за підвищення тарифів. Вона заявляє, що дотації з держбюджету можуть повернути старі тарифи.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...