Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат відмовилась від послуг адвоката, який захищає Єфремова

Понеділок, 1 серпня 2016, 13:26

Народний депутат від "Самопомочі" Олена Сотник зазначає, що адвокат Євген Солодко, який узявся захищати екс-регіонала Олександра Єфремова, вже не є її позаштатним радником.

Про це вона повідомила у понеділок у Facebook.

За її словами, Солодко – "фаховий юрист, один з найкращих адвокатів країни в кримінальних справах", з яким вона працювала 12 років

"Я не змогла переконати Євгена не брати цей гріх на душу і не захищати людину, яка, на моє переконання, є сепаратистом та зрадником. Солодко Євген припинив бути моїм помічником", – зазначає Сотник.

Як відомо, вранці 30 липня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що екс-глава фракції "Партія регіонів" Олександр Єфремов затриманий за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Пізніше на брифінгу Луценко повідомив, що після затримання Єфремова доставили в слідчий ізолятор СБУ, де проходять слідчі дії.

При цьому Луценко заявив, що в ГПУ відкривається пряма телефонна лінія та електронна лінія для повідомлень від громадян України, які мають прямі дані про організацію сепаратистських референдумів і фінансування "ДНР" та "ЛНР" на території України.

Він зазначив, що планує запропонувати Єфремову піти на угоду зі слідством.

Статті, за якими затриманий екс-глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, не передбачають внесення застави, звільнення під особисте зобов'язання або домашній арешт.

Адвокат Солодко назвав пред'явлену Єфремову підозру нісенітницею.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування