Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ФСБ шукає ще "диверсантів" у Криму

П'ятниця, 12 серпня 2016, 07:54

За версією російського слідства, більшість підозрюваних в організації "диверсій" в окупованому Росією Криму є росіянами, завербованими ГУР Міноборони України.

Про це повідомляє Комерсант.

Як пише газета, однією з підстав для арешту українців Євгена Панова і Андрія Захтея був названий той факт, що "встановити і затримати вдалося далеко не всіх їхніх ймовірних спільників".

Згідно з орієнтуваннями, нібито поширеними серед співробітників російських силових структур в Криму, на півострові може діяти ще кілька подібних груп. І метою їх, як пише газета, є зрив туристичного сезону.

Як повідомлялося, Федеральна служба безпеки Росії звинуватила Міністерство оборони України в підготовці терактів в анексованому Криму.

Український Генштаб назвав ці заяви провокацією, а президент Петро Порошенко вважає їх фантазіями Росії.

За твердженням ФСБ РФ, "одним із організаторів відвернених терактів є Панов Євгеній Олександрович, 1977 року народження, житель Запорізької області, співробітник ГУР МО України". Панова затримано.

Брат Євгена - Ігор Котелянець - вважає, що українця викрали в Запорізькій області й вивезли до Криму.

Крім нього, Міністерство закордонних справ Росії заявило, що в Криму заарештовано людину на ім'я Андрій Захтій, яким виявився уродженець Львівської області, житель Євпаторії, який працював в будівельній сфері.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...