Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди, названі Пановим, не працюють в українській розвідці – Скібіцький

П'ятниця, 12 серпня 2016, 15:02
Люди, названі Пановим, не працюють в українській розвідці – Скібіцький

Нікого з працівників Головного управління розвідки Міністерства оборони України не затримували в Криму.

Про це заявив представник відомства Вадим Скібіцький на брифінгу у п’ятницю.

"Скоріше за все, під фізичним тиском агентів ФСБ громадянин України Панов давав інформацію стосовно тих співробітників, тих громадян, які діяли разом з ним", – сказав він, відповідаючи на запитання.

"Але на питання стосовно кадрових працівників Головного управління розвідки можу вам зазначити: протягом останніх двох років жоден із кадрових співробітників Головного управління розвідки Міноборони України на території окупованого Криму не затримувався, а всі громадяни – всі прізвища, які названі Пановим, – не належать до співробітників Головного управління розвідки Міністерства оборони України", – заявив Скібіцький.

Як відомо, 10 серпня Федеральна служба безпеки Росії заявила про затримання українця Євгена Панова, якого звинувачує у підготовці терактів у анексованому понад 2 роки тому Криму. За версією ФСБ, ініціювало диверсії ГУР Міноборони України.

Брат Панова Ігор Котелянець припускав, що Євгена викрали із Запорізької області і вивезли до Криму, бо він не планував далекої поїздки.

Друг Панова, депутат міськради Енергодара Артем Дубков спростовував версію, що це він попросив Панова поїхати до Криму через своє майно на півострові.

Панов із серпня 2014 року до серпня 2015 року служив на сході України, воюючи в АТО, а після цього займався волонтерством і працював водієм на Запорізькій атомній електростанції.

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування