Тука припускає, що матдопомогу переселенцям на комуналку замінять безналом

Субота, 13 серпня 2016, 11:22

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука припускає, що державну цільову матеріальну допомогу переселенцям  для сплати комунальних послуг можуть замінити автоматичним перерахунком коштів. 

Про це Тука повідомив у Facebook, коментуючи ситуацію з відключенням електроенергії та водопостачання у санаторії "Тетерів" на Житомирщині, де мешкають переселенці. 

"Маю інформацію, що така ситуація зараз може прокотитись хвилею по всій країні. З одного боку - зросли тарифи, з іншого - чимало випадків, коли переселенці відмовляються сплачувати вартість комунальних послуг. ...  Вимушені переселенці отримують цільову матеріальну допомогу від держави саме для сплати комунальних послуг. Важаю неприпустимим, коли люди, що отримують кошти на сплату вартості електроенергії-води, витрачають їх на інші потреби", - зазначив він.

"Можливо, варто розглянути можливість автоматичного перерахунку означених коштів замість видачі їх готівкою", - заявив Тука. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News