Турчинов назвав провокацією чутки про його переведення в МВС

Вівторок, 13 вересня 2016, 08:32
Турчинов назвав провокацією чутки про його переведення в МВС

Секретар РНБО Олександр Турчинов називає чутки про його можливе призначення міністром внутрішніх справ замість Арсена Авакова спланованою проросійською провокацією.

Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

"Розмови про конфлікти в силовому блоці та мій перехід в Міністерство внутрішніх справ – чергова спланована провокація", - заявив він.

Турчинов зазначив, що в понеділок через окремі мас-медіа "була вчинена чергова інформаційна диверсія російської пропагандистської машини на нашій території".

"Стиль роботи кремлівських провокаторів і їхні заготовки залишаються незмінними – дестабілізувати Україну зсередини, створити штучні конфлікти та посіяти недовіру", - зазначив він.

"Нещодавно за допомогою такої ж тактики російська агентура розхитувала урядову коаліцію, стравлюючи попереднього прем’єра з можливими його наступниками. Тоді "аналітики" відправляли мене керувати Урядом. У них нічого не вийшло, бо державницькі сили замість протистояння продемонстрували зрілість і мудрість. Була збережена коаліція, оновлено склад Уряду та скориговано Програму дій", - наголосив Турчинов.

Він звернув увагу, що чутки про його нове призначення ширяться "у розпал путінського збройного божевілля на наших кордонах і на окупованих територіях нашої держави".

"Зараз саме той час, коли нам потрібна максимальна концентрація та консолідація. Ворог робитиме все, аби підірвати віру українців у нашу єдність і можливість дати гідну відсіч окупанту. Для цього він залучає не лише військові засоби, а й широкий арсенал брехні та дезінформації", - наголосив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News