Ні Кернесу, ні Добкіну про підозру не оголошували - адвокат

Четвер, 15 вересня 2016, 19:44

Міському голові Харкова Геннадію Кернесу і народному депутату Михайлу Добкіну не оголошували про підозру в створенні злочинного угруповання і розкраданні держмайна з використанням службового становища.

Так стверджує їхній адвокат Олександр Гунченко.

"На сьогоднішній день підозра ні Кернесу Геннадію Адольфовичу, ні Добкіну Михайлу Марковичу не оголошена. І слова (генпрокурора України Юрія) Луценка (про те, що вони є підозрюваними), я буду говорити відверто, - це пусті балачки", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер увечері.

Як повідомлялося, раніше в четвер генпрокурор Юрій Луценко заявив, що міський голова Харкова Геннадій Кернес і народний депутат Михайло Добкін підозрюються в створенні злочинного угруповання, розкраданні держмайна з використанням службового становища.

"Це (Кернес і Добкін) підозрювані. Вони підозрюються в створенні злочинної організації (ст.255), яка ставила за мету розкрадання державного майна (ст.191) з використанням службового становища (ст.364)", - повідомив він на прес-конференції в четвер у Києві.

За словами генпрокурора, ці злочинні схеми були організовані в Харківській міськраді і, крім Кернеса і Добкіна, в справі фігурують займають високопосадовці мерії Харкова, а загальна кількість фігурантів перевищує 120 осіб.

"Думаю, що всі ці особи є підозрюваними", - сказав Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування