Бойовики зірвали депортацію свого соратника з РФ в Україну

Четвер, 22 грудня 2016, 11:02

Депортованого з Росії бойовика "ЛНР" Олександра Слєпцова представники так званого "Союзу добровольців Донбасу" зняли з поїзда перед самим кордоном з Україною.

Про це повідомляє "Остров" з посиланням на один з сепаратистських сайтів.

Видання зазначає, що після закінченні строку міграційної карти Слєпцов відмовився покидати територію Росії добровільно, посилаючись на складне матеріальне становище – заявив, що не має грошей на квитки. Після цього він був доставлений у суд республіки Чувашії, який постановив депортувати бойовика на його історичну батьківщину – в Україну.

 

"Розуміючи, що вдома Слєпцова за скоєні злочини чекає заслужене покарання, очолюваний колишнім ватажком "ДНР" Олександром Бородаєм "Союз Добровольців Донбасу" розгорнув активну діяльність з метою перешкодити виконанню рішення суду і, отже, депортації", – пише видання.

За останніми даними сепаратистських ЗМІ, Слєпцова вдалося зняти з поїзда на останній перед кордоном з Україною станції "Брянськ".

"Прикордонники передали нашому представнику Олександра. В даний час Слєпцова влаштовують на нічліг, після чого привезуть до Москви в штаб-квартиру СДД", – йдеться в одному з повідомлень.

На якій підставі було проігноровано рішення суду про депортацію бойовика, не повідомляється.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News