Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Березенко розповів, чому не всіх депутатів БПП запросили на корпоратив

Вівторок, 10 січня 2017, 10:31

Народні депутати БПП не платили за новорічний корпоратив, який відбувся  у клубі "5 елемент" ще 22 грудня минулого року.

Про це Сергій Березенко розповів у програмі "Люди Hard Talk" від 9 січня.

"Був корпоратив максимально скромний. І в годині 10 там, здається, вже все закінчилось", –  сказав Березенко.

Березенко не зміг відповісти, хто оплачував передноворічний корпоратив "Блоку Петра Порошенка", який відбувся 22 грудня.

"Я не можу сказати, бо я не брав в цьому участь. У нас достатньо велика кількість людей, які мають декларації, які офіційно зареєстрували кошти, доходи. Безумовно, в організації цього корпоративу головну роль відіграв, в тому числі, і Ігор Кононенко, оскільки він є власником "5 елементу". Можливо, з нас вирахують якимось чином. Але я сумніваюсь", – заявив Березенко.

Водночас Березенко заперечив, що Кононенко є фактичним керівником парламентської фракції БПП. "Рішення ми приймаємо колегіально. По-іншому ця фракція не запрацює", – сказав нардеп Березенко.

За словами Березенка, на корпоративі було 95% фракції і підкреслив, що фракція сьогодні єдина як ніколи.

 "Якщо говорити про людей, яких не запросили, то є депутати, які офіційно задекларували, що вони є членами іншої політичної сили, яка є в опозиції до влади. А владу представляє "Блок Петра Порошенка". Абсолютно логічно, що  нічого іншого, як написати якийсь черговий пост у Фейсбук, мета прийти туди не стоїть у цих людей. Ми звільнили їх від необхідності або відмовити, або прийти і зробити якесь неподобство, яке б роздратувало інших членів фракції", – зазначив Березенко.

У липні 2016-го народні депутати від БПП Мустафа Наєм, Сергій Лещенко і Світлана Заліщук стали членами партії "Демократичний альянс".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування