У Путіна відреагували на списки Савченко

Середа, 11 січня 2017, 11:09

Обговорення питання обміну полоненими можливо в рамках роботи відповідних підрозділів Тристоронньої контактної групи по Україні.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає Интерфакс.

В ході спілкування з журналістами в середу Пєскова запитали про те, чи аналізувала Москва нещодавно опубліковані народним депутатом України Надією Савченко списки полонених "російських громадян, які перебувають на території України".

"У мене немає сумніву, що, так чи інакше, це буде аналізуватися, безумовно, і звичайно, я не можу виключити, що в тій чи іншій формі відбудеться обмін думками в ході роботи контактної групи - відповідних підрозділів", - сказав Пєсков.

Він також відповів на питання про те, що, на його думку, заважає зараз зробити такий обмін.

"Я б не сказав, що тут можна звинуватити якусь одну зі сторін - я маю на увазі ополченців Донбасу або Київ - але це питання саме домовленостей і довіри цих двох сторін цього конфлікту. Москва продовжувала і буде продовжувати робити все, щоб ось цю атмосферу довіри, яка призведе до таких важливих кроків, формувати", - сказав Пєсков.

У вівторок, 10 січня, нардеп Надія Савченко, яка вела переговори з представниками ОРДЛО, опублікувала списки полонених і зниклих безвісти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування