НФ відповів Тимошенко: Мрія про "ширку" з Партією регіонів нарешті здійснилася

Неділя, 29 січня 2017, 09:54

У "Народному фронті" відповіли на заяву лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко щодо можливих подальших об'єднань політсил у парламенті.

Згідно із заявою НФ, "Народний фронт" розцінює заяву Тимошенко про те, що "Батьківщина" не об’єднуватиметься з жодною політичною силою, як "констатацію очевидного факту, що сьогоднішній союз Тимошенко з "Опозиційним блоком" і надалі працюватиме у жорсткій спайці і не розширюватиме свого складу". 

"Спільні голосування фракцій "Батьківщини" та Опоблоку у парламенті, зафіксовані незалежними моніторинговими службами, доводять, що Тимошенко нарешті здійснила свою давню мрію про "ширку" з Партією регіонів... Про прямі стосунки і співпрацю Тимошенко з Віктором Медведчуком ходять цілі легенди", - заявили в НФ.

У заяві зазначено, що таке союзництво - "серйозний виклик для України", яка втрачала свободу як держава "через внутрішню боротьбу за владу, спираючись на російські фінанси і підтримку".

"...Після призначення Арсенія Яценюка прем’єр-міністром прагнення до влади Тимошенко привело її у табір тих сил, які не є українськими, і вона зайнялася системною руйнівною роботою проти країни... "Народний фронт" звертається до Тимошенко із закликом припинити говорити неправду", - йдеться у заяві. 

Як відомо, раніше лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила, що партія більше не об’єднуватиметься з жодною політичною силою, аби не нести відповідальність за дії інших політиків. При цьому, за словами Тимошенко, партія співпрацюватиме з демократичними силами та політиками.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
22:57
фото, відеоBihus.Info: Нардеп Дмитрук співпрацює з підозрюваним у держзраді священником УПЦ
22:41
Новини економіки 18 квітня: покриття дефіциту бюджету, Raiffeisen Bank просять пришвидшити вихід з РФ
Усі новини...