Химикус готовий пройти детектор брехні - адвокат

Понеділок, 13 лютого 2017, 10:55

В'ячеслав Хімікус, який отримав поранення внаслідок конфлікту з нардепом Сергієм Пашинським, готовий пройти перевірку на поліграфі.

Про це повідомила адвокат потерпілого Марина Парінова, передають "Українські новини".

На запитання журналіста, чи готовий Хімікус пройти таку перевірку, вона відповіла: "Звичайно! Досвідчений популіст (Пашинський - УП), щоправда, "забув" додати, що в нашому кримінальному процесі не використовується поліграф, немає його там просто. Тому цим заявам - гріш ціна. Але ми, безумовно, готові", - сказала вона.

Як повідомлялося, у суботу під час виступу в ефірі одного з телеканалів Пашинський заявив, що буде вимагати перевірки всіх учасників інциденту з В'ячеславом Хімікусом на детекторі брехні. "Ми внесли клопотання. Я хочу, щоб усі учасники, починаючи з мене, пройшли детектор брехні. Я буду вимагати, щоб слідство це зробило", - сказав Пашинський.

31 грудня в лісі біля одного із сіл Васильківського району Київської області Пашинський вистрелив у ногу місцевому жителю В'ячеславу Хімікусу. Під час конфлікту депутат вистрілив йому в стегно з пістолета Glock 19 калібром 9мм, який отримав у подарунок від Авакова.

Сам Пашинський заявляє, що одержав від Хімікуса удар пляшкою по голові.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News