Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко запевняє, що звільнення команди НТКУ — це природно

Понеділок, 13 лютого 2017, 19:21

Віце-прем’єр В’ячеслав Кириленко запевняє, що підготовка до Євробачення-2017 здійснюється в плановому режимі.

Про це йдеться у його заяві, оприлюдненій прес-службою уряду.

"Для проведення пісенного конкурсу уряд виділив 455 млн гривень з державного бюджету, а місто Київ – 200 млн гривень, ухвалено статут НСТУ, низку урядових постанов та інші необхідні рішення на всіх рівнях", - зазначив він.

За його словами, Національна суспільна телерадіокомпанія України як мовник-організатор Євробачення-2017 у тісній співпраці із Європейською мовною спілкою реалізовують спільний план дій щодо підготовки до пісенного конкурсу.

"Незважаючи на низку проблем, які були накопичені за попередній період, сьогодні знайдено ключові рішення, створено умови для ефективного виконання НСТУ усіх завдань в рамках підготовки до Євробачення-2017", - заявив він.

"У підготовці до пісенного конкурсу задіяно сотні українських та іноземних фахівців. Природньо, що протягом підготовки до такої масштабної події у команді НСТУ як суспільного мовника, можуть відбуватися певні кадрові зміни. Однак, жодні персональні рішення не вплинуть на якість проведення Україною пісенного конкурсу Євробачення-2017", - додав Кириленко.

Урядовець запевнив, що подію проведуть якісно та у повній відповідності із високими стандартами ЄМС та вимогами широкої глядацької аудиторії Євробачення.

Як відомо, у понеділок частина працівників Національної суспільної телерадіокомпанії України, що готувала проведення Євробачення-2017, заявила про вихід із проекту.  

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування