Обстріли заважають ремонтувати ЛЕП в Авдіївці

Четвер, 2 лютого 2017, 10:57

Бригада електромонтажників через обстріли досі не змогла вийти в район пошкодження ліній електропередач для відновлення електропостачання в Авдїівці.

Про це повідомляє керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook близько 11:40 четверга, 2 лютого.

"Бригада електромонтажників через обстріли так і не змогла поки що вийти в район пошкодження ЛЕП", – пише він.

Військовослужбовці підрозділів CIMIC (Цивільно-військове співробітництво ЗСУ) разом із комунальними службами продовжують ремонт будинків у приватному секторі.

Працівники служби соцзахисту доставляють продукти харчування людям похилого віку та тим, хто потребує такої допомоги, зазначає Жебрівський.

"Ми організували централізований пункт прийому та видачі гуманітарної допомоги. Там приймають, обліковують та роздають мешканцям міста усе необхідне", – зазначає керівник області.

"У приватному секторі встановили дві польові кухні, вони забезпечують гарячим харчуванням і кип’ятком мешканців старої Авдіївки", – додає Жебрівський.

Раніше він повідомив, що у старій частині міста обстрілами 1 лютого пошкодили 52 будинки. У квартирах Авдіївки вдається підтримувати 15-17 градусів тепла, воду подають за графіком із резерву, але світла вже четвертий день немає.

Як відомо, ситуація в Авдївці різко погіршилася 29 січня, однак 1 лютого бойовики все ж частково припиняли вогонь відповідно до домовленостей про режим "тиші".

Вдень 1 лютого бойовики порушили "тишу" й обстріляли бригаду електромонтажників, через що ті не дійшли метрів 300 до місця можливого розриву ЛЕП.

Олена Рощенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування