Екс-радник Манафорта відхрестився від спеціального плану по Донбасу

Четвер, 23 лютого 2017, 18:17

Екс-радник Пола Манафорта Костянтин Кілімнік назвав фейком статтю Радіо "Свобода" про існування "плану Манафорта" щодо врегулювання на Донбасі.

Про це він сказав у четвер, передають Українські новини.

"Те, що викладено в статті на сайті "Радіо "Свобода" - фейк і вигадки автора від початку до кінця. Ніякого інтерв'ю я не давав, і все викладене в статті щодо вигаданих автором планів, мене, Пола Манафорта та інших згаданих людей неправда" , - сказав Кілімнік.

Він підтвердив знайомство і факт зустрічі з журналістом Радіо "Свобода" Міллером, але зазначив, що ніякого інтерв'ю не давав.

Кілімнік підкреслив, що йому не відомо, чи існує "план Манафорта" щодо врегулювання на Донбасі.

"План, може, і є, запитайте його (Манафорта, - ред.) самі", - сказав Кілімнік.

В коментарі Українській правді журналіст Крістофер Міллер підтвердив, що інтерв'ю не було фейковим.

"Воно було реальним і було записане. Ми були в компанії двох інших людей, в тому числі журналіста New York Times", - сказав він.

"Проте, заголовок (статті – ред.) в цьому випадку є неточним. Ніде в моїй статті я не кажу, що був "План Манафорта". Існує тільки особистий план Кілімніка, що згадується в моїй статті", - заявив він.

Як відомо, видання "Радіо свобода" опублікувала матеріал, в якому стверджувалося, що "людина" Пола Манафорта в Києві Костянтин Кілімнік повідомив, що він інформував його про події в Україні під час президентських перегонів в США в минулому році.

Також, Кілімнік зазначив, що Манафорт підготував план по вирішенню конфлікту в Україні. Він передбачає повернення в Україну Віктора Януковича, який разом з нардепом Сергієм Льовочкіним, буде управляти Донецькою і Луганською областями. (Згодом редакція Радіо Свободи прибрала з матеріалу згадування Льовочкіна - ред.)

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування