Нічний обстріл Авдіївки: пожежі гасили військові й журналісти

Субота, 25 лютого 2017, 11:42
Нічний обстріл Авдіївки: пожежі гасили військові й журналісти

В результаті обстрілу з важкої зброї в ніч на суботу виникли пожежі та зруйновано споруди у житловому секторі Старої Авдіївки.

 
Всі фото - прес-центр штабу АТО

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, загалом зафіксовано чотири пожежі у приватному секторі передмістя. За попередніми даними, поранених та загиблих серед мирних мешканців немає.

 

У штабі зазначили, що у гасінні приватних будинків Старої Авдіївки, окрім персоналу ДСНС, брали участь військовослужбовці Збройних Сил України, журналісти вітчизняних телеканалів та іноземних видань.

 

Повідомляється також, що вода до міста поступає самотоком з резервуару. У місті відсутня електроенергія через пошкодження ЛЕП на території підконтрольній Україні. Комунальні служби перебувають у готовності до виконання робіт з відновлення енергопостачання.

 

На даний час вирішуються питання щодо забезпечення безпеки проведення робіт ремонтними бригадами.

 

Разом з тим, перший віце-спікер Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook уточнила, що обстріли Старої Авдіївки велися з 16.00 п'ятниці і тривали до 21.00.

 

"Працювала заборонена мінськими угодами надважка зброя - артилерія, міномети 122 мм, 2 танки 125 мм та САУ, 152 мм. За ніч цивільні квартали обстрілювали 24 рази", - написала вона.

Як повідомлялося, у п'ятницю бойовики обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію, в результаті чого Авдіївка залишилася без водопостачання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування