Генпродюсер NewsOne пішов від Мураєва і очолив Tonis

Вівторок, 14 березня 2017, 16:23

Колишній генпродюсер NewsOne Олексій Семенов переходить працювати на однойменну посаду на телеканал Tonis.

Таку інформацію він підтвердив виданню "Детектор медіа".

Семенов зазначив, що під час зустрічі з генеральним директором каналу Tonis Олександром Бутком було досягнено домовленості про початок співпраці та обговорено політику невтручання в роботу редакції каналу.

Наразі, за словами Семенова, готуються договори, після підписання яких він офіційно стане генеральним продюсером телеканалу.

"Я вперше отримую можливість працювати на каналі з гарним покриттям. Буду генеральним продюсером з того моменту, як підпишу договір", - повідомив Семенов.

Семенов не відповів на запитання щодо джерел фінансування телеканалу та його ребрендингу, лише зазначив, що перемовини з потенційними інвесторами тривають.

"Сьогодні ми з Бутком уже увійшли в кілька переговорних процесів з потенційними інвесторами. Розвиток каналу буде", - повідомив він.

Також майбутній генпродюсер Tonis підкреслив, що оновлений канал не буде конкурувати з інформаційними "112 Україна" та NewsOne: "На каналах "112 Україна" та NewsOne ми прекрасно впоралися з формою, давши країні новий вид інформаційного мовлення. Прийшов час не тільки для форми, а й для змісту, і відродження духу Роднянського".

Як відомо, в кінці січня 2016 року "Українська правда" писала, що незабаром формальним власником телеканалу Tonis може стати екс-депутат від ПР та колишній глава КМДА Володимир Макеєнко.

За інформацією співрозмовників, куратором цієї покупки виступає соратник президента Ігор Кононенко.

В статті також вказувалося, що для Tonis'а уже формується нова команда, головними фігурами якої стануть Семенов, Євген Кисельов та Матвій Ганапольський, які разом пішли з NewsOne.

Тоді Семенов в розмові з УП сказав, що поки що ніяких остаточних домовленостей не досягнуто.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування