Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Паршова звільнили з Нацгвардії за порушення контракту

П'ятниця, 24 березня 2017, 15:41

Павла Паршова, якого звинувачують у вбивстві Дениса Вороненкова, звільнили із лав Нацгвардії України у 2016 році за невиконання умов контракту.

Про це у п'ятницю повідомила Національна гвардії України на своєму офіційному сайті.

Також вказується, що Паршов народився 28 липня 1988 року у місті Севастополі, останнім часом проживав у Дніпропетровську.

В Нацгвардії підтвердили, що він був призваний 25 серпня 2015 року.

"На той момент командиром батальйону "Донбас" був підполковник Анатолій Віногродський. Щодо інформації відносно знаходження його в розшуку проводиться службова перевірка", - повідомили у Нацгвардії.

Як відомо, 23 березня 2017 року екс-депутат Держдуми РФ Дениса Вороненкова застрелили у центрі Києва біля готелю "Прем’єр Палас". Охоронець колишнього російського депутата, який також отримав поранення, встиг поранити нападника – і той згодом помер у лікарні.  

Правоохоронці заявляли, що при вбивці Вороненкова знайшли документи, видані частиною №3057 Нацгвардії України.

Колишній комбат батальйону "Донбас" Анатолій Віногродський розповів, що Паршов утік зі служби і був оголошений у розшук. 

У той же час нинішній командир батальйону "Донбас" В'ячеслав Власенко зазначає, що Паршова підбирали на той час комбати Семен Семенченко та Анатолій Виногродський.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування