Сніг на автошляхах забрав 4 життя, водіям нагадують про "перевдягнуту" гуму

Середа, 19 квітня 2017, 13:50

Зважаючи на погіршення погодних умов у низці регіонів України, Міністерство інфраструктури наполегливо просить водіїв бути особливо обережними, а також обмежити поїздки без крайньої потреби.

На цьому у Facebook наголошує профільний міністр Володимир Омелян.

"За півдоби через аномальні погодні умови і порушення правил руху вже загинуло 4 людей. Ще більше травмовано", – пише міністр.

"Велике прохання утриматися від поїздок у тих регіонах, де випав сніг, особливо, якщо ваше авто вже на літніх колесах", – наголошує Омелян.

*** Раніше в новині повідомлялося про 7 загиблих. Пізніше в Мінінфраструктури уточнили дані: 4 загиблих, 9 поранених.

Як відомо, останньої доби в східних та південних регіонах України погіршилися погодні умови. В Запоріжжі, Харкові, Дніпрі випав сніг. Знеструмленими станом на 12-ту годину 19 квітня залишалися 150 населених пунктів.

На території міста Дніпро та в Харківській області ввели тимчасове обмеження на рух вантажних транспортних засобів.

Водночас прем'єр-міністр Володимир Гройсман запевнив, що ситуація на місцях, що виникла з погіршенням погодних умов, є контрольованою.

За прогнозами синоптиків зимова погода пануватиме в Україні до суботи.

Зокрема Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила про погіршення погодних умов на всій території країни.

У зв’язку з вторгненням арктичного повітря 19-22 квітня очікується холодна погода: вночі заморозки у повітрі 0-5°, на поверхні грунту 3-8°, температура вдень 2-9° тепла.

У південних, східних та більшості центральних областей дощ з мокрим снігом, місцями сильні опади, пориви вітру 15-22 м/с.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування