Евакуйовані з Калинівки можуть зупинитися у школах – ОДА

Середа, 27 вересня 2017, 08:22

Людям, яких евакуюють із Калинівки, де вибухають снаряди на складах, Вінницька обласна держадміністрація пропонує зупинитися у двох школах.

"Громадяни, які евакуювались із місця надзвичайної ситуації, можуть зупинитись у Вінницькій міській школі № 6 (вулиця Стрілецька, 12) та Вінницькій міській школі № 31 (вулиця Богдана Ступки, 13)", – сказано в повідомленні на сайті ОДА.

Контактна особа – працівник відділу з надзвичайних ситуацій Вінницької міської ради Євген Володимирович: 0674316541.

Також працює телефонна "гаряча лінія" Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації за номером 043-332-13-35, повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

Раніше в ОДА повідомили, що організовано евакуацію населення з м. Калинівка, с. Сальник та с. Павлівка.

Пункти збору: У Калинівці – технологічний технікум і районний Будинок культури, у Сальнику – сільський будинок культури, у Павлівці – школа та сільський будинок культури.

До прибуття автобусів людей закликали бути у цих пунктах збору в укритті.

Інших жителів Вінниччини просили не виходити з будинків та не виїжджати.

Як відомо, ввечері 26 вересня сталася пожежа на складах боєприпасів, що розташовані у районі міста Калинівка Вінницької області. Уже евакуйовано близько 28 тисяч осіб.

Станом на 7 ранку 27 вересня на території військового складу тривали пожежа та вибухи різної інтенсивності, інформує ДСНС.

Внаслідок надзвичайної події змінено маршрути 14 поїздівВ'їзди до Вінницької області трасою м-21 Вінниця-Житомир-Могилів-Подільський перекрито.

Окрім того, Украероцентр закрив повітряний простір в радіусі 50 км від зони загоряння на складах боєприпасів в Калинівці.

У Генштабі заявили, що територія загоряння на складах боєприпасів в районі Калинівки становить близько 10% від загальної площі арсеналу.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що наразі відпрацьовуються різні версії причин події, але, ймовірно, йдеться про зовнішні чинники.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News