Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МІП хоче створити новий брендбук для України. Оголошено конкурс

П'ятниця, 29 вересня 2017, 13:21

У міністерстві інформаційної політики чекають на ідеї українців, як популяризувати Україну у світі.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

Зазначається, що 27 вересня, з метою популяризації України у світі, міністерство оголосило мистецький конкурс з виготовлення брендбуку.

До 25 жовтня всі охочі можуть надсилати свої графічні ескізи в необмеженій кількості.

"Україна – це країна де збуваються мрії, країна можливостей і безмежного потенціалу. Це місце, де легко і весело жити, шукати нове, дивуватися кожному дню. Ми не боїмося рухатися вперед, вбирати найкраще, шукати нові шляхи. Тому ми закликаємо - давайте разом покажемо світу справжню Україну - реальну, цікаву, безмежну та дещо авантюрну", - сказав державний секретар МІП Артем Біденко.

Він  зазначив, що Міністерство чекає на талановиті ідеї, що сприятимуть формуванню позитивного образу нашої країни у світі.

Всі деталі, стосовно того, як відправити свої примірники брендбуку, є на сайті міністерства.

Як відомо, в минулому році Кабмін схвалив концепцію популяризації України у світі та просування її інтересів у світовому інформаційному просторі, розроблену Міністерством інформаційної політики України.

Сам документ не містить конкретних кроків. Лише сказано про проведення інформаційних кампаній, спрямованих на підвищення рівня поінформованості світу про Україну, створення механізму системного відстеження і протидії інформаційним кампаніям та дезінформації, спрямованим проти України тощо.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...