Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НАЗК кажуть, що заяви про саботаж спецперевірок - голослівні

Середа, 31 січня 2018, 15:41

У Нацагентстві з питань запобігання корупції заявили, що скарги урядовців на саботаж щодо перевірки потенційних держслужбоців є голослівними і пообіцяли в майбутньому звертатися до суду.

Про це заявила прес-служба НАЗК у відповідь на помилково опубліковану "новину" Української правди, яка насправді стосувалася подій минулого року. УП перепрошує за помилку.

"Відповідні  заяви про саботаж та катастрофічну ситуацію, які цитовані деякими ЗМІ із засідання уряду, є голослівними стосовно роботи агентства", - йдеться в повідомленні агентства.

"Надалі Національне агентство буде змушене звертатися до судових органів щодо подібних наклепів стосовно захисту власної репутації", - додали у НАЗК.

Зазначається, що за січень 2018 року до агентства надійшло 1008 запитів щодо проведення спецперевірки потенційних службовців, на 748 з яких надіслані відповіді. 

"Звертаємо увагу, що тільки в період з 29 по 30 січня до Національного агентства надійшли 246 запитів на проведення спеціальної перевірки, ще 70 запитів від Вищої кваліфікаційної комісії суддів України було отримано сьогодні, 31 січня 2018 року", - розповіли в НАЗК.

Також там повідомили, що протягом грудня 2017 року до НАЗК надійшло та було опрацьовано 1588 запитів щодо проведення спецперевірки, з них 1062 – від Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

У агентстві додали, що всього за минулий рік провели 8398 перевірок.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...