Аваков під Олімпіаду поїхав до Південної Кореї

Четвер, 15 лютого 2018, 09:20

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков поїхав до Південної Кореї у той час, поки там проходять Зимові Олімпійські Ігри, і був у Сеулі, поки в Києві затримували Міхеіла Саакашвілі.

Це випливає з його поста у Facebook: 14 лютого Аваков написав, що за два дні до цього українська делегація проводила "останні зустрічі в Сеулі".

"Під час короткого візиту до Сеула, делегації МВС вдалося обговорити низку ключових питань співпраці", – повідомив міністр.

"На зустрічі з міністром МВС, генеральним комісаром поліції, головою ради при президенті – ми зробили свою роботу для завершення переговорів щодо пакету взаємного визнання особистих документів громадян, водійських прав та безвізового режиму для громадян України", – заявив Аваков.

За його словами, Південна Корея зацікавлена ​у співпраці з Україною, у тому числі, в промислово-технічній сфері, космічних програмах, інфраструктурних та с/г проектах.

"Ще позавчора ми проводили останні зустрічі в Сеулі, а вже сьогодні разом із МЗС провели координаційну нараду служб з імплементації досягнутих домовленостей", – повідомив Аваков 14 лютого.



"МЗС і МВС України вже підготували інтенсивну покрокову програму дій. У короткий термін зробимо все, щоб кожен із вас, хто читає ці рядки, мав можливість сам в цьому переконатися якомога швидше – скориставшись безвізом із Південною Кореєю для цілей бізнесу чи подорожей", – заявив він.

Як відомо, з 9 до 25 лютого у Пхьончхані у Південній Кореї проходять Зимові Олімпійські Ігри-2018.

Лідер партії "Рух нових сил" Міхеіл Саакашвілі, якого затримали в Києві і видворили до Польщі 12 лютого, заявляв, що цього разу його затримували "люди Авакова", поки сам міністр поїхав на Олімпіаду до Південної Кореї.

Олена Рощенко, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...