Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Димінському обрали запобіжний захід – ГПУ

Четвер, 1 березня 2018, 13:23
Димінському обрали запобіжний захід – ГПУ

Президенту ФК "Карпати" бізнесмену Петру Димінському, підозрюваному у скоєнні смертельної ДТП, заочно обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"1 березня слідчим суддею Печерського районного суду відносно підозрюваного П. Димінського обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - написала вона.

Як відомо, президента ФК "Карпати" бізнесмена Петра Димінського підозрюють у скоєнні смертельного ДТП, у результаті якого 18 серпня 2017 року загинула 31-річна Наталія Тріла.

Провину у наїзді на її автомобіль взяв на себе  охоронець Димінського Андрій Борщ.

Водночас 30 серпня 2017 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що проведена експертиза ДНК з подушок безпеки в автомобілі засвідчила, що охоронець Димінського, який взяв на себе вину за ДТП, не був за кермом на момент аварії.

7 грудня 2017 року Димінському повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) ККУ.

9 грудня 2017 року мати загиблої внаслідок ДТП Марія Тріла заявила про повне відшкодування збитків, спричинених ДТП, та відсутність матеріальних претензій у зв'язку з аварією.

11 грудня 2017 року Димінського оголосили у розшук.

Сам Димінський з 22 серпня 2017 року перебуває поза межами України.

21 лютого 2018 адвокат Димінського Микола Лисий повідомив, що Апеляційний суд Києва скасував постанову про обрання Димінському запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою за підозрою в скоєнні смертельної ДТП.

Крім цього, адвокат повідомив, що Печерський суд Києва скасував постанову Генеральної прокуратури про закриття справи проти охоронця Димінського Андрія Борща за підозрою в причетності до смертельної ДТП.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування