В "ЧЕСНО" назвали нардепів-прогульників за січень-лютий

Понеділок, 5 березня 2018, 11:12

Народні депутати від фракцій "Відродження" та "Батьківщина" найбільше прогулювали засідання у січні та лютому 2018 року.

Про це йдеться в матеріалі Громадського руху "ЧЕСНО".

Так, нардепи "Відродження" і "Батьківщини" прогулювали понад 42% голосувань.

 

Водночас, активісти зазначають, що депутати часто не беруть участь у голосуваннях, при цьому перебуваючи у сесійній залі.

Зокрема, нардепи від "Відродження" пропустили майже 88% голосувань, а від "Волі народу" – близько 91%, хоча останні були відсутні лише під час 22% голосувань.

Найменше у перші два місяці року голосування пропускала "Самопоміч", обранці від якої взяли участь у 66,7% голосувань.

Крім того, 8 депутатів жодного разу не проголосували, а 7 з них були відсутні під час усіх голосувань січня та лютого 2018 року.

 

Це Олесь Довгий, з якого Рада зняла недоторканність за поданням Генеральної прокуратури, Сергій Клюєв, якого Інтерпол оголошував у міжнародний розшук, В’ячеслав Константіновський, який у липні написав заяву про складання депутатського мандату, але Рада не змогла назбирати достатньої кількості голосів за задоволення цієї заяви, нардеп-утікач Олександр Онищенко, який переховується в Лондоні від кримінального переслідування щодо розкрадання майна "Укргазвидобування", Євген Бакулін, зняття недоторканності з якого просив від ради Луценко, Вадим Рабінович та Дмитро Ярош.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...